PRO MEDIATABLE

Met Mediation conflicten voorkomen

Mediation inzetten als analysetool om zo toekomstige conflicten te voorkomen. Bij Mediatable zijn wij van mening dat wanneer een conflict voorkomen kan worden dat ondernemers deze kans aan moeten grijpen. Door ons Pro-Mediatable Solution traject  brengen wij met behulp van onze experts mogelijke bedrijfs- en juridische risico’s voor organisaties in kaart. In de vorm van een maatwerk strategie formule vertalen we eventuele toekomstige knelpunten naar groeimogelijkheden. Door onze legal Check & Communications Balances methode zorgen we er onder andere voor dat de belangen binnen een organisatie gebundeld worden en waarbij de groei ondersteund wordt door een solide juridische basis.

Tijdens de opstartfase wordt er gekeken naar de behoefte van de ondernemer. Aan de hand van deze behoefte indexering wordt er gekozen voor een specifieke categorie of een combinatie (zie bovensstaande figuur: 1, 2 en 3). Vervolgens gaan we samen met u aan de slag. Een mogelijke uitkomst van de intern zakelijke analyse kan zijn dat bijvoorbeeld uw teams niet optimaal functioneren, er op de werkvloer in verhouding veel uitval is of dat de belangen binnen de organisatie niet geindexeerd zijn etc. Aan de andere kant kan bij een interne zakelijke analyse blijken dat overeenkomsten met zakenpartner niet na worden geleefd, nieuwe ontwikkelingen niet opgenomen zijn in bijvoorbeeld contracten en protocollen of dat er door een fusie er fricties op de loer liggen.

Ons traject is zowel geschikt voor startende ondernemers als ervaren ondernemers. Iedere ondernemer is uniek, daarom is ons Pro-Mediatable Solution een maatwerk traject. Een traject bestaat grofweg uit vijf stappen: Het Pro-Mediatable Solution traject is verkrijgbaar v.a. €1895.- (excl. BTW). Gezien het feit dat organisaties zich verder ontwikkelen is het uiteraard ook mogelijk om ten aanzien van bovengenoemd traject aanvullend te kiezen voor de aftercare die wij in samenwerking met onze Legal Partner Forum Juridica aanbieden. Voor meer informatie, klik hier.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Meer info