HOME

WIE ZIJN WIJ

Welkom bij Mediatable, ons kantoor verzorgt zakelijke mediation in de regio Nijmegen, Eindhoven & Arnhem. Bent u op zoek naar een snelle, vertrouwelijke en kundige wijze van conflictoplossing? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, vanuit ons kantoor te Nijmegen verzorgen wij zakelijke maatwerk mediation trajecten. Onze mediationtrajecten kunnen zowel ingezet worden om conflicten met betrekking tot organisatie te voorkomen of een conflict op te lossen. Benieuwd of uw situatie mediatable is? Neem dan contact met ons op of KLIK HIER

WANNEER MEDIATION

Mediation is een alternatieve wijze van geschilbeslechting, in simpelere termen betekent dat dat wanneer partijen zich bevinden in een conflict zij een mediator aan kunnen stellen die het proces begeleid om het conflict op te lossen. Om het mediation traject te kunnen starten dient er commitment bij partijen te zijn om het conflict op te lossen, wij van Mediatable zeggen altijd waar een wil is bij partijen is ook altijd een weg naar een oplossing. Bij Mediatable houden wij ons uitsluitend bezig met zakelijke mediations in zowel conflictsituaties als de pre-conflictsituaties.

WAAROM MEDIATION

Conflicten oplossen en potentiele conflictbronnen analyseren om zo langdurige gerechtelijke procedures te voorkomen. In ons mediationproces is het ons doel om jullie te begeleiden tot een constructieve en duurzame oplossing. Mediation is een praktische, duurzame, snelle, goedkope en op partijautonomie gerichte wijze van alternatieve geschilbeslechting. Het mediation proces is grofweg opgedeeld in 4 fases, in iedere fase staat een ander thema centraal.

In de eerste fase wordt het traject voorbereid met jullie als partijen. Vervolgens gaan we in fase twee het conflict analyseren, de daarbij behorende belangen onderzoeken, categoriseren en kijken we naar mogelijke oplossingen. In de derde fasen worden de mogelijke oplossingen door partijen objectief getoetst en kunnen de onderhandelingen plaatsvinden. Tenslotte sluiten we af door de gemaakte afspraken en overeenstemming juridisch solide vast te leggen. Wij vinden het belangrijk dat jullie als partijen openlijk met elkaar kunnen spreken over het conflict. Door onze werkwijze en vertrouwelijkheidsprotocollen faciliteren wij deze vetrouwelijkheid.

Partij-autonomie

Tijdens mediation denk je niet alleen samen na over een oplossing. Jullie behouden ook samen de volledige regie om het conflict op te lossen of een potentieel conflict te analyseren en te voorkomen.

Lagere kosten

Mediation is een informelere manier van geschilbeslechting en is dan ook in principe goedkoper dan de gang naar de rechter. Zo heb je grip op de kosten in alles fases van het mediation proces.

Vertrouwelijk

Heb je liever niet dat gegevens van je bedrijf openbaar worden gemaakt en dat alles wat besproken is vertrouwelijk blijft, al hetgeen dat in het mediation proces aan bod komt is vertrouwelijk.

Snelheid

Waar je in de rechtspraak geregeld lang moet wachten op de uitspraak van de rechter verloopt mediation aanzienlijk sneller. Daarnaast is er in het mediation proces meer de ruimte om in detail te gaan en daarbij echt de problemen uit de weg te ruimen.

Onze Missie

Wij van mediatable zijn innovatief, vooruitstrevend en houden van een uitdaging. In 2020 heeft onze founder mr. C. Hogenelst haar onderzoek afgerond, zij deed onderzoek naar de Nederlanse Mediationpraktijk in Nederland. Tijdens het onderzoek stond onder andere centraal hoe het mediationproces geoptimaliseerd kon worden. Hogenelst stelde vast dat de inzet van speciaal getrainde honden in haar coachingspraktijk zorgde voor betere en duurzamere resultaten. Dit resulteerde in het integreren van speciaal opgeleide honden in het mediationproces. In 2021 heeft Cooper onze mediationhond de opleiding voor mediationhond succesvol afgerond bij Opleidingsinstituut MediationDogsĀ©.

Maandag
10:00 – 18:00
Dinsdag
10:00 – 18:00
Woensdag
10:00 – 18:00
Donderdag
10:00 – 20:00
Vrijdag
10:00 – 21:00
Zaterdag
11:00 – 15:00
Zondag
Gesloten

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Meer info